FumeiNET logotype

En sida där jag skriver om lite allt möjligt.

SD, val och andra reflektioner.

Den senaste tiden har det “avskedats” en del folk från Sverigedemokraterna eftersom de inte vill göra så som Jimmie Åkesson säger åt dem att göra.
Det är jättebra att SD får mindre folk. Enligt mig så borde partiet försvinna från jordens yta helt.
Det som inte är lika bra är följande:
* SD blir mer “rumsrent” när ledningen gör sig av med folk som inte innehar den minsta lilla vältalighet. Detta innebär att vi med tiden kommer att få ett rasistiskt och fascistiskt parti som kommer undan med i stort sett allt.
* Alla de personer som lämnar SD, men innehar mandat i kommun och landsting (har t.o.m. hänt i riksdagen) och som är “politiska vildar” ett tag för att senare gå med i SvP. På detta sätt får SvP mandat i kommun, landsting (och måhända i riksdagen) trots att de aldrig har fått tillräckligt många röster “på egen hand” för att uppbära dessa mandat.
* Om tillräckligt många personer “får kicken” från SD så innebär det troligtvis, tyvärr, att andra fascistiska, och liknande, partier, t.ex. SvP och SMR får in dessa medlemmar i sina rullor. Detta medför att t.ex. SvP och SMR kommer att öka i antalet medlemmar och kan, på sikt, och de bli “rumsrena” om de inte stoppas fort nog.

Därför vill jag att ni, mina vänner, inte glömmer att rösta i EU-valet den 25:e Maj och valen till riksdag, landsting och kommun den 14 September.
Vet ni inte vilket parti ni vill lägga er röst på, eller inte tycker att något av de partier som ställer upp i valen duger? Rösta blankt istället för att ligga hemma på sofflocket. En blank röst är bättre än ingen röst.

Och till sist..
Kom ihåg att det var mindre än 100 år sedan som folk i det här landet dog för just Din rätt att få rösta. Det finns fortfarande länder på denna planet där folk inte har allmän rösträtt och strider för sin rätt att få detta.
#SD #svpol #eu2014 #val2014 #svp


About The Author

Comments

Leave a Reply

Get plugin http://www.fastemailsender.com