FumeiNET logotype

En sida där jag skriver om lite allt möjligt.

Svårt att tycka synd om henne.

Jag kan börja med att be om ursäkt till Djinas släkt och vänner eftersom  det är tragiskt att förlora, eller nästan förlora, en familjemedlem och nära vän.
Visst, Djina blev allvarligt skadad och var nära att dö vilket är fruktansvärt tragiskt, men kom igen nu. Om det fanns en avspärrning på vägen som hon körde på och hon bevisligen (det finns vittnen som såg henne köra förbi avspärrningen) struntade i att denna utan valde att istället åka förbi avspärrningen så har hon tyvärr, i min bok, avsagt dig allt uppvisande av intelligens.
Dock så uppvisar hennes dotter Jasmin inte heller några tecken på en allt för hög intelligens med tanke på hennes frågeställning till polisen. Jasmin undrar hur olyckan inträffade, enligt Aftonbladet.
Så, Jasmin, du kanske skulle läsa lite här nedan.

Djina vet om att det är översvämning och full storm, inga andra bilar kör på vägen, det är en massa vatten på vägen. Var inte det varning nog för dig? Tydligen inte. Eftersom hon “brukar köra den här vägen hem” så antog hon helt enkelt att avspärrningarna bara gäller andra folk, eller? Hon funderade inte ens ett ögonblick på om avspärrningarna var där på grund av att något allvarligt hade hänt eller om det var fara för någons liv (i det här fallet Djinas)?
Nej, istället är man tvungen att bortse från alla tecken på intelligens och istället traumatisera de män och kvinnor i räddningstjänsten som drog upp dig ur vattnet.

 

Nog om mina åsikter nu, vad tycker mina kära medmänniskor?


About The Author

Comments

Leave a Reply

Get plugin http://www.fastemailsender.com