FumeiNET logotype

En sida där jag skriver om lite allt möjligt.

Något som kan liknas vid en “nyårskrönika”.

Alla verkar skriva en sådan så här dagarna efter, och innan, årsskiftet.

 

Så, här följer nog en av de snabbaste sammanfattningarna av år 2011:

Januari: Min vän C fixade ett jobb som telearketingsäljare (en sådan där som ringer och stör hela tiden). Det gick väl ganska ok men när jag var hemma en vecka sjuk så tyckte chefen att jag inte skulle fortsätta när jag kom tillbaka p.g.a. att jag säljer för dåligt. När jag, vid senare tillfälle, diskuterade detta med honom och frågade om jag skulle arbetat med magsjuka så svarade han att “Jovisst, det är bara att bita ihop”.
Den sortens ledarskap är jag inte så värst förtjust i så jag tackade för mig och slutade.

Februari till December: Sökte jobb, fick inget. Var mest hemma med barnen hela tiden. Jag har dock fått springa på en hel del intervjuer men får mestadels inget jobb p.g.a. att jag är för “överkvalificerad”, om jag ens får något svar över huvud taget..


About The Author

Comments

Leave a Reply

Get plugin http://www.fastemailsender.com